Een dagelijkse fitness podcast!

Ik ben de “Daily Weight Loss Podcast” begonnen om mensen dagelijks een schop onder hun kont te kunnen geven richting hun eigen, persoonlijke fitness- en gezondheidsdoelen.

Link: Luister op Spotify naar hoe jij jouw eigen fitness- en gezondheidsdoelen kunt creëren en behalen in 2020!

In deze podcast voorzie ik je dagelijks van motivatie en informatie die uiteenloopt van hoe je beter kunt slapen, tot hoe je spierverlies kunt voorkomen wanneer je afvalt. Ook heb ik enkele series van episodes die je bijvoorbeeld helpen met het formuleren van je doelen, bepalen of het doel daadwerkelijk jóúw doel is en je uiteindelijk helpen het hele systeem op te zetten om je doelen te behalen. De podcast is te vinden in elke podcast player app (Apple Podcasts, Itunes, Spotify, Stitcher en nog veel meer)! Een goede plek om te beginnen is episode 100: “Reach health and fitness goals in 2020 – Part 1 Dream”. Deze episode kun je vinden met behulp van de onder- en bovenstaande link. Ik wens je veel luisterplezier en succes met behalen van jouw specifieke, persoonlijke fitness- en gezondheidsdoelen!

Link naar mijn show op Stitcher

Link naar mijn show op Apple Podcasts

Link naar de site van mijn show

2 gedachten over “Een dagelijkse fitness podcast!”

  1. Cool dat je een podcast bent begonnen! Ik heb er al een paar geluisterd, luistert lekker weg en veel verschillende onderwerpen komen voorbij:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.